telefoonnummervinden

Spreek een
medewerker

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut, met een maximum van 24 euro.

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag

08:00 – 21:00

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Overige Gegevens

Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden

Het telefoonnummer van de organisatie die u zoekt,  kunt u verkrijgen door onze nummerinformatiedienst te bellen. De kosten voor dit gesprek bedragen 120 cent per minuut. Deze kosten zijn ook van toepassing bij het doorverbonden gesprek. U kunt via ons telefoonnummers opvragen en kunnen wij u indien gewenst doorverbinden met het desbetreffende telefoonnummer. Deze dienst wordt u aangeboden door KLNT IT Service B.V. 

Medewerker spreken?

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut .

Klantenservice voor u!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons informatienummer 1885

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze nummerinformatiedienst te bellen.  Een van onze callcenter agents zal u het telefoonnummer naar wens geven en u eventueel doorverbinden, nadat u het telefoonnummer heeft gekregen.

U wordt dan direct in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat telefoonnummervinden.nl onderdeel is van KLNT IT Service B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan KLNT IT Service B.V.

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Ziggo Zakelijk

Ziggo Zakelijk, is de zakelijke tak van ons welbekende operator Ziggo. Vodafone en Ziggo zijn sinds 2018 gefuseerd en komen als nieuw merk naar buiten, onder de naam VodafoneZiggo. Ziggo zakelijk is binnen de groep een echte aparte afdeling en bedient dan ook uitsluitend MKB en corporate bedrijven. Om deze organisaties in Nederland goed te bedienen, hebben zij specifieke producten en diensten gelanceerd die naadloos op de wensen van deze zakelijke klanten aansluiten. Zeker in de tijd waarin wij leven, vergt het bedienen van zakelijke klanten, veel meer expertise.

Om haar klanten zo goed mogelijk te bedienen en contact te houden doet Ziggo Zakelijk er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Dat doet zij middels het beschikbaar stellen van een algemene e -mailadres, de chatbox op de website en een telefoonnummer van Ziggo Zakelijk waarop zij bereikbaar is.

Voor direct (telefonisch)contact, kan het beste gebeld worden met de klantenservice van Ziggo Zakelijk. Ziggo Zakelijk klantenservice beschikt over zeer deskundige klantenservice medewerkers, die u direct telefonisch te woord staan, ook bij een storing. Door te bellen naar het telefoonnummer, heeft u telefonisch contact met de klantenservice medewerkers achter de schermen. Zij kunnen u helpen bij uw boeking of vergelijking die u telefonisch aan hen voorlegt. Uiteraard kunt u ook een email sturen om contact met Ziggo Zakelijk te hebben of een bericht in de chatbox achterlaten. Ook dan zal u zorgvuldig geholpen worden door een van klantenservice medewerkers. 

De klantenservice medewerkers kunnen u ook helpen indien u een storing over het platform te melden heeft. Het telefoonnummer van Ziggo Zakelijk aangaande een storing is hetzelfde als het algemene telefoonnummer. Bel het telefoonnummer en u kunt vrijblijvend advies inwinnen. 

Dient u apparatuur te retourneren? Ook dat kan gemakkelijk geregeld worden via de klantenservice medewerkers van Ziggo Zakelijk.

Ziggo Zakelijk heeft tevens een sterke focus op de zakelijke markt en wint daarin steeds meer marktaandeel. Ziggo Zakelijk doet haar best zich te onderscheiden, middels snelheid betrouwbaarheid en betaalbaarheid en dat allemaal op het netwerk van Ziggo Zakelijk zelf. Indien u van mening bent dat u via Ziggo Zakelijk moet hebben als operator en er interesse is gewekt en u contact wilt, dan kan er telefonisch contact opgenomen worden met de bekwame klantenservice medewerkers van Ziggo Zakelijk. Zij zijn snel en eenvoudig telefonisch te bereiken. Het telefoonnummer dat hiervoor gebruikt kan worden is het algemene nummer van Ziggo Zakelijk.

Contact Ziggo Zakelijk

Wil je liever direct contact met de Ziggo Zakelijk? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopende of nieuwe contract? En wil je in contact komen met de klantenservice of debiteurenbeheer van Ziggo Zakelijk? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

Geen onderdeel Ziggo Zakelijk

https://telefoonnummervinden.nl/ is op geen enkele wijze gelieerd aan Ziggo Zakelijk. Wij geven enkel informatie over bedrijven en hun diensten zoals telefoonnummers, openingstijden en adresgegevens. Heb je online een product besteld of via een fysieke winkel? Dan heb je een goede keus gemaakt. Toch kun je vragen hebben aan de klantenservice over je betalingen, je producten, je afgenomen diensten of misschien je factuur. Het kan soms lastig zijn deze dingen alleen en online te regelen. De klantenservice medewerkers van de Ziggo Zakelijk staan bekend als servicegericht, kennisrijk, vriendelijk en alert. Bel 1885 en wij zorgen dat u direct doorverbonden wordt met de Ziggo Zakelijk klantenservice.

Telefoonnummer Ziggo Zakelijk

Wil je direct het telefoonnummer van de Ziggo Zakelijk verkrijgen? Dan kan je 1885 bellen. Wij zullen je het telefoonnummer geven, zodat je indien gewenst zelf kan bellen. Verder geven wij ook aanvullende informatie over de Ziggo Zakelijk zoals de adresgegevens en openingstijden. Wil je direct door verbonden worden? Ook dit is zeker mogelijk. Voor het nummer van de Ziggo Zakelijk en andere zaken kan je terecht op https://telefoonnummervinden.nl/.

Ziggo Zakelijk Contact

Wil je liever direct contact met Ziggo Zakelijk? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling of misschien wel meteen de juiste persoon. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopend of nieuw product? En wil je in contact komen met de klantenservice van Ziggo Zakelijk? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

Ziggo Zakelijk

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht