telefoonnummervinden

Spreek een
medewerker

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut, met een maximum van 24 euro.

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag

08:00 – 21:00

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Overige Gegevens

Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden

Het telefoonnummer van de organisatie die u zoekt,  kunt u verkrijgen door onze nummerinformatiedienst te bellen. De kosten voor dit gesprek bedragen 120 cent per minuut. Deze kosten zijn ook van toepassing bij het doorverbonden gesprek. U kunt via ons telefoonnummers opvragen en kunnen wij u indien gewenst doorverbinden met het desbetreffende telefoonnummer. Deze dienst wordt u aangeboden door KLNT IT Service B.V. 

Medewerker spreken?

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut .

Klantenservice voor u!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons informatienummer 1885

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze nummerinformatiedienst te bellen.  Een van onze callcenter agents zal u het telefoonnummer naar wens geven en u eventueel doorverbinden, nadat u het telefoonnummer heeft gekregen.

U wordt dan direct in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat telefoonnummervinden.nl onderdeel is van KLNT IT Service B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan KLNT IT Service B.V.

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Transavia

Transavia is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij en voert charter-en lijnvluchten uit. De vluchten vertrekken vanaf Rotterdam, Eindhoven of Schiphol en gaat naar andere Europese steden en Noord-Afrikaanse vakantieoorden. 

Transavia is onderdeel van de Air France KLM group en heeft een Franse tak, genaamd Transavia France.

Transavia is een luchtvaartmaatschappij met een Nederlandse afkomst.

Om haar klanten zo goed mogelijk te bedienen en contact te houden doet Transavia er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Dat doet zij middels het beschikbaar stellen van een algemene e -mailadres, de chatbox op de website en een telefoonnummer van Transavia waarop zij bereikbaar is.

Voor direct (telefonisch)contact, kan het beste gebeld worden met de klantenservice van Transavia. Transavia klantenservice beschikt over zeer kennisrijke klantenservice medewerkers, die u direct telefonisch te woord staan, ook bij een storing. Door te bellen naar het telefoonnummer, heeft u telefonisch contact met de klantenservice medewerkers achter de schermen. Zij kunnen u helpen bij uw vragen die u telefonisch aan hen voorlegt. Uiteraard kunt u ook een email sturen om contact met Transavia te hebben of een bericht in de chatbox achterlaten. Ook dan zal u zorgvuldig geholpen worden door een van klantenservice medewerkers. 

De klantenservice medewerkers kunnen u ook helpen indien u een storing heeft. Het telefoonnummer van Transavia aangaande een storing is hetzelfde als het algemene telefoonnummer. Bel het telefoonnummer en u kunt vrijblijvend advies inwinnen. Daarnaast is het ook mogelijk om via de klantenservice uw overstapservice te regelen. U hoeft alleen maar te bellen naar het telefoonnummer van Transavia.

Transavia probeert haar service zo goed mogelijk te verlenen en het kan natuurlijk voorkomen dat er zich een storing voordoet op het energienetwerk. Dit vindt iedereen vervelend. Mocht u met een storing te kampen hebben, dan wordt u vriendelijk verzocht direct contact op te nemen met de klantenservice. Hiervoor kunt u het telefoonnummer van Transavia bellen. Door te bellen, kan uw melding die telefonisch aan een klantenservice medewerker meegedeeld heeft, direct opgepakt en uitgezocht worden.

Transavia heeft tevens een sterke focus op de zakelijke markt en wint daarin steeds meer aandeel. Transavia doet haar best zich te onderscheiden, middels betrouwbaarheid, betaalbaarheid en bereikbaarheid. Indien er interesse is gewekt en u contact wilt, dan kan er telefonisch contact opgenomen worden met de bekwame klantenservice medewerkers van Transavia. Zij zijn snel en eenvoudig telefonisch te bereiken. Het telefoonnummer dat hiervoor gebruikt kan worden is het algemene nummer van Transavia.

Telefoonnummer Transavia

Wil je direct het telefoonnummer van de Transavia verkrijgen? Dan kan je 1885 bellen. Wij zullen je het telefoonnummer geven, zodat je indien gewenst zelf kan bellen. Verder geven wij ook aanvullende informatie over de Transavia zoals de adresgegevens en openingstijden. Wil je direct door verbonden worden? Ook dit is zeker mogelijk. Voor het nummer van de Transavia en andere zaken kan je terecht op https://telefoonnummervinden.nl/.

Contact Transavia

Wil je liever direct contact met de Transavia? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopende of nieuwe vlucht die je hebt geboekt? En wil je in contact komen met de klantenservice of debiteurenbeheer van Transavia? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

Geen onderdeel Transavia

https://telefoonnummervinden.nl/ is op geen enkele wijze gelieerd aan Transavia. Wij geven enkel informatie over bedrijven en hun diensten zoals telefoonnummers, openingstijden en adresgegevens. Heb je een contract bij de Transavia? Dan heb je een goede keus gemaakt. Toch kun je vragen hebben aan de klantenservice over je betalingen, producten, je kosten of misschien je factuur. Het kan soms lastig zijn deze dingen alleen en online te regelen. De klantenservice medewerkers van de Transavia staan bekend als servicegericht, kennisrijk, vriendelijk en alert. Bel 1885 en wij zorgen dat u direct doorverbonden wordt met de Transavia klantenservice.

Telefoonnummer Transavia

Wil je direct het telefoonnummer van de Transavia verkrijgen? Dan kan je 1885 bellen. Wij zullen je het telefoonnummer geven, zodat je indien gewenst zelf kan bellen. Verder geven wij ook aanvullende informatie over de Transavia zoals de adresgegevens en openingstijden. Wil je direct door verbonden worden? Ook dit is zeker mogelijk. Voor het nummer van de Transavia en andere zaken kan je terecht op https://telefoonnummervinden.nl/.

Transavia Contact

Wil je liever direct contact met Transavia hebben? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling of misschien wel meteen de juiste persoon. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopend of nieuw product of juist een vraag over je netwerk aansluiting? En wil je in contact komen met de klantenservice van Transavia? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

Transavia

Piet Guilonardweg 15

1117 EE Schiphol