RET Klantenservice

Bel nu Bellen naar 1885 kost honderd cpm ook bij doorverbinden, dienst van KLNT IT Service BV
50.000+ mensen geholpen
Geen keuzemenu
Beste service

Het telefoonnummer van de organisatie die u zoekt,  kunt u verkrijgen door onze nummerinformatiedienst te bellen. De kosten voor dit gesprek bedragen 100 cent per minuut. Deze kosten zijn ook van toepassing bij het doorverbonden gesprek. U kunt via ons telefoonnummers opvragen en kunnen wij u indien gewenst doorverbinden met het desbetreffende telefoonnummer. Deze dienst wordt u aangeboden door KLNT IT Service B.V.

Openingstijden Maandag / Vrijdag

07:00 - 21:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Bel nu

Overige Gegevens

Laan op Zuid 2
3071 AA Rotterdam Nederland

0900-5006010

Klantenservice voor u!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons informatienummer 1885

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze nummerinformatiedienst te bellen.  Een van onze callcenter agents zal u het telefoonnummer naar wens geven en u eventueel doorverbinden, nadat u het telefoonnummer heeft gekregen.

U wordt dan direct in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door 0900-5006010 te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat telefoonnummervinden.nl onderdeel is van KLNT IT Service B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan KLNT IT Service B.V.

RET

Ben u iets verloren gedurende uw reis of op bij de tram/metrohalte? Dit is natuurlijk erg vervelend. Indien u uw  reisproduct, identiteitsbewijs of bagage verloren bent, dient u hier zo snel mogelijk melding van te maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met onderstaand het nummer dat vermeld staat op onze website, of druk op de Bel button.

 

KLANTENSERVICE CONTACT
De Rotterdamse Electrische Tram N.V. (RET) is een Nederlands vervoerbedrijf dat actief is in het stadsvervoer in en om de stad Rotterdam. Het openbaar vervoer wordt uitgevoerd per tram, bus, metro en veerboot. De RET verzorgt het bus- en tramvervoer in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Barendrecht, Ridderkerk, Dordrecht, Lansingerland, Zoetermeer, Maassluis, Poortugaal, Rhoon en De Zweth. Daarnaast de metro naar Spijkenisse, de RandstadRail metrolijn naar Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Nootdorp, Leidschendam, Voorburg en Den Haag, en twee buslijnen naar Delft. In totaal zijn dit 57 buslijnen met 258 bussen, 10 tramlijnen met 112 trams en 5 metro- en sneltramlijnen met 152 metrotreinen. In het gebied vervoert de RET jaarlijks 185,7 miljoen reizigers (38,7 miljoen per bus, 59,9 miljoen per tram en 87,1 miljoen per metro).

 

Bel 1885 en wij verbinden je desgewenst door naar de RET Klantenservice. Moe van het zoeken naar het juiste nummer? Bel direct 1885. RET wil voorzien in makkelijk, snel, veilig en betaalbaar reizen.

 

Klantenservice RET
Wil je niet verder zoeken naar het juiste telefoonnummer, bel 1885 en wij geven je direct de juiste informatie. Ook kunnen we direct doorverbinden met RET. Via de klantenservice kun je veel informatie verkrijgen over: de actuele vertrektijden voor bus, tram, metro en Fast Ferry in de dienstregeling van de RET of plan een reis met het openbaar vervoer .Bent je vergeten uit te checken met je OV-chipkaart? Hiervoor kunnen de vriendelijke klantenservice medewerkers van de RET je ook helpen. Je kunt direct bellen met 1885. Wij geven graag direct alle informatie die u nodig heeft zoals het nummer en de adresgegevens.

 

Contact RET
Het telefoonnummer van RET nodig? Bel 1885 en wij verbinden je direct door of geven het telefoonnummer van RET zodat je zelf kunt bellen. Je kunt de klantenservice bellen voor vragen over je abonnement, storingen, vertraging, verloren spullen, vergeten uit te checken en algemene vragen over het bedrijf. Heb je een specifieke vraag over uw OV-chipkaart? Wij kunnen je ook doorverbinden met de juiste afdeling van de klantenservice van OV-chipkaart.

 

Geen onderdeel van RET
www.telefoonnummervinden.nl is geen onderdeel van RET. Wij geven enkel informatie over bedrijven en hun diensten zoals telefoonnummers, openingstijden en adresgegevens. Heb je een reis abonnement bij RET? Dan heb je een goede keuze gemaakt. Toch kun je vragen hebben aan de klantenservice over je abonnement of misschien je factuur. Het kan lastig zijn deze dingen alleen te regelen. De klantenservice medewerkers van RET staan bekend als servicegericht, vriendelijk en alert. Bel 1885 en wij zorgen dat u direct doorverbonden wordt met de RET klantenservice.

 

Nummer RET
Wilt u direct het telefoonnummer van RET horen? Dan kunt u 1885 bellen. Wij noemen als u dit wilt het nummer voor u op zodat u deze kunt opslaan. Verder geven wij ook aanvullende informatie over RET zoals de adresgegevens en openingstijden. Wilt u direct doorverbonden worden? Ook dit is mogelijk. Voor het nummer van RET en andere zaken kunt u terecht op OV-reis-info.nl

 

RET Contact
Wilt u direct contact met het RET? Dan kunnen wij iets voor u betekenen. U hoeft niet zelf eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling. Ben je ergens gestrand en wil je in contact komen met de klantenservice van de RET? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de juiste persoon.