telefoonnummervinden

Spreek een
medewerker

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut, met een maximum van 24 euro.

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag

08:00 – 21:00

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Overige Gegevens

Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden

Het telefoonnummer van de organisatie die u zoekt,  kunt u verkrijgen door onze nummerinformatiedienst te bellen. De kosten voor dit gesprek bedragen 120 cent per minuut. Deze kosten zijn ook van toepassing bij het doorverbonden gesprek. U kunt via ons telefoonnummers opvragen en kunnen wij u indien gewenst doorverbinden met het desbetreffende telefoonnummer. Deze dienst wordt u aangeboden door KLNT IT Service B.V. 

Medewerker spreken?

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut .

Klantenservice voor u!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons informatienummer 1885

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze nummerinformatiedienst te bellen.  Een van onze callcenter agents zal u het telefoonnummer naar wens geven en u eventueel doorverbinden, nadat u het telefoonnummer heeft gekregen.

U wordt dan direct in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat telefoonnummervinden.nl onderdeel is van KLNT IT Service B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan KLNT IT Service B.V.

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

OXXIO

Oxxio is een relatief jonge speler op de Nederlandse energiemarkt als energie leverancier. Oxxio is namelijk sinds het jaar 2000 pas actief. Sinds 2011 is Oxxio onderdeel van de Eneco Groep en vaart voort als zelfstandige label. Oxxio focust zich op het leveren van gas en groene stroom aan particuliere klanten. Door de energiekosten helder en overzichtelijk te maken, wil Oxxio haar klanten grip geven op de energiekosten. Daarmee profileert Oxxio zich kostenbewuste energieleverancier en dus als prijsvechter.

Om haar klanten zo goed mogelijk te bedienen en contact te houden doet Oxxio er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Dat doet zij middels het beschikbaar stellen van een algemene e -mailadres, de chatbox op de website en een telefoonnummer van Oxxio waarop zij bereikbaar is.

Voor direct (telefonisch)contact, kan het beste gebeld worden met de klantenservice van Oxxio. Oxxio klantenservice beschikt over zeer kennisrijke klantenservice medewerkers, die u direct telefonisch te woord staan. Door te bellen naar het telefoonnummer, heeft u telefonisch contact met de klantenservice medewerkers achter de schermen. Zij kunnen u helpen bij uw vragen die u telefonisch aan hen voorlegt. Uiteraard kunt u ook een email sturen om contact met Oxxio te hebben of een bericht in de chatbox achterlaten. Ook dan zal u zorgvuldig geholpen worden door een van klantenservice medewerkers. 

De klantenservice medewerkers kunnen u tevens helpen bij advies over groene stroom. Het telefoonnummer van Oxxio aangaande groene stroom is hetzelfde als het algemene telefoonnummer. Bel het telefoonnummer en u kunt vrijblijvend advies inwinnen. Daarnaast is het ook mogelijk om via de klantenservice uw overstapservice te regelen. U hoeft alleen maar te bellen naar het telefoonnummer van Oxxio.

Oxxio probeert haar service zo goed mogelijk te verlenen en het kan natuurlijk voorkomen dat er zich een storing voordoet op het energienetwerk. Dit vindt iedereen vervelend. Mocht u met een storing te kampen hebben, dan wordt u vriendelijk verzocht direct contact op te nemen met de klantenservice. Hiervoor kunt u het telefoonnummer van Oxxio bellen. Door te bellen, kan uw melding die telefonisch aan een klantenservice medewerker meegedeeld heeft, direct opgepakt en uitgezocht worden.

Doordat het bedrijf de gebruikers ontzorgt met o.a. Een Oxxio App, weten zij snel klanten aan zich te binden. Het doel van Oxxio is alles online te regelen, maar natuurlijk kan er altijd telefonisch contact opgenomen worden met de klantenservice. Indien er interesse is gewekt en u contact wilt voor een slimme meter, dan kan er telefonisch contact opgenomen worden met de bekwame klantenservice medewerkers van Oxxio. Zij zijn snel en eenvoudig telefonisch te bereiken. Het telefoonnummer dat hiervoor gebruikt kan worden is het algemene nummer van Oxxio.

Telefoonnummer Oxxio

Wil je direct het telefoonnummer van de Oxxio verkrijgen? Dan kan je 1885 bellen. Wij zullen je het telefoonnummer geven, zodat je indien gewenst zelf kan bellen. Verder geven wij ook aanvullende informatie over de Oxxio zoals de adresgegevens en openingstijden. Wil je direct door verbonden worden? Ook dit is zeker mogelijk. Voor het nummer van de Oxxio en andere zaken kan je terecht op https://telefoonnummervinden.nl/.

Oxxio Contact

Wil je liever direct contact met Oxxio? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling of misschien wel meteen de juiste persoon. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopend of nieuw product of wil je gewoon telefonisch contact? En wil je in contact komen met de klantenservice van Oxxio? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

Oxxio

Marten Meesweg 5

3068 AV Rotterdam

088-8955999