telefoonnummervinden

U bent vast op zoek naar een telefoonnummer van een klantenservice van een organisatie in Nederland. Alle pagina’s op de websites afgestruind, maar nog steeds niet het telefoonnummer gevonden van de desbetreffende organisatie?

Wij hebben voor u de oplossing om het telefoonnummer te vinden van de klantenservice die u zoekt. Door te bellen naar 1885 vindt u het telefoonnummer van de gezochte klantenservice. De call agents en het geavanceerde systeem van www.telefoonnummervinden.nl helpen u bij het vinden van het klantenservice telefoonnummer dat u zoekt. Veel organisaties in Nederland proberen hun telefoonnummer af te schermen, om zoveel mogelijk informatievoorziening via de chat of email te laten verlopen, dit zorgt voor enorm veel vertraging in het proces. En voor korte vragen die snel beantwoord kunnen worden, werkt dit niet bevorderend.

Wij van KLNT IT Service B.V. stimuleren juist het gebruik van de telefoon en het bellen, omdat persoonlijk en direct contact gewoonweg veel aangenamer, makkelijker en concreter is.

 

Waarom is een telefonische klantenservice zo belangrijk voor de organisatie die u belt en voor u?

Doordat er via onze website indirect telefonisch contact gezocht kan worden, bent u in de gelegenheid om sneller geholpen te worden. Dit verkort de tijd natuurlijk dat u erg lang zou moeten wachten op een reactie per email of chat bericht.

Uiteraard kan er via onze website ook naar andere contactgegevens gezocht worden, zoals het adres, postcode of sociale media accounts. Tevens publiceren wij van de bedrijven die via onze website vindbaar zijn het telefoonnummer, waarop zij rechtstreeks te bereiken zijn, tegen een ander tarief.

 

Wie is 1885?

1885 is een abonnee-informatienummer van KLNT IT Service BV. Er is een database van ruim 7 miljoen gegevens van personen en bedrijven in Nederland. De call agents of het geavanceerde systeem van 1885 kunnen u voorzien van de informatie die u zoekt. Door gebruik te maken van onze onlinetelefoongids wordt u zeer snel geholpen bij het vinden van het telefoonnummer van een klantenservice of overige (bedrijf) informatie dat u zoekt.

Graag attenderen wij u erop dat de telefoonnummervinden.nl onderdeel is van KLNT IT Service B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan de bedrijven genoemd op deze en andere website die toebehoren aan KLNT IT Service B.V.

 

Ook u kunt gevonden worden in de database met uw telefoonnummer of postcode.

Wilt u weten hoe u gevonden kan worden met uw persoonlijke of bedrijfstelefoonnummer in onze telefoongids?

Binnenkort publiceren wij een nieuw blog, waarin dit stapsgewijs wordt uitgelegd.