ING Bank Klantenservice

Bel nu Bellen naar 1885 kost honderd cpm ook bij doorverbinden, dienst van KLNT IT Service BV
50.000+ mensen geholpen
Geen keuzemenu
Beste service

Het telefoonnummer van de organisatie die u zoekt,  kunt u verkrijgen door onze nummerinformatiedienst te bellen. De kosten voor dit gesprek bedragen 100 cent per minuut. Deze kosten zijn ook van toepassing bij het doorverbonden gesprek. U kunt via ons telefoonnummers opvragen en kunnen wij u indien gewenst doorverbinden met het desbetreffende telefoonnummer. Deze dienst wordt u aangeboden door KLNT IT Service B.V.

Bel nu

Overige Gegevens

Bijlmerplein 888
1102 DJ Amsterdam Nederland

020-2288888

Klantenservice voor u!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons informatienummer 1885

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze nummerinformatiedienst te bellen.  Een van onze callcenter agents zal u het telefoonnummer naar wens geven en u eventueel doorverbinden, nadat u het telefoonnummer heeft gekregen.

U wordt dan direct in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door 020-2288888 te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat telefoonnummervinden.nl onderdeel is van KLNT IT Service B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan KLNT IT Service B.V.

ING Bank Klantenservice Contact

ING Bank is een actieve bak op het gebied van bankieren verzekeringen, sparen en beleggen in Nederland. Voor allerlei soorten bankzaken en verzekeringen kan je terecht bij de ING Bank.

Om haar klanten zo goed mogelijk te bedienen en contact te houden doet ING Bank er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Dat doet zij middels het beschikbaar stellen van een algemene e -mailadres, de chatbox op de website en een telefoonnummer van ING Bank waarop zij bereikbaar is.

De ING Bank bevorderd het gebruik in van de verschillende soorten betaaldiensten, verzekeringen, spaar en beleggingsproducten. Deze producten worden zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten aangeboden. De ING Bank doet haar best om veilige, betrouwbare en toekomstbestendige diensten aan te bieden, zodat iedereen altijd de juiste producten afneemt..

Bel 1885 en wij verbinden je desgewenst door naar de ING Bank Klantenservice. Wordt je ook moe van het zoeken naar het juiste telefoonnummer van de ING Bank? Bel direct 1885. De ING Bank wil voorzien in makkelijk, snel, veilig en betaalbaar communiceren.

 

Klantenservice ING Bank

Wil je niet verder zoeken naar het juiste telefoonnummer, bel 1885 en wij geven je direct de juiste informatie. Ook kunnen wij jou direct doorverbinden met de gewenste afdeling van de ING Bank. Via de klantenservice van de ING Bank kun je veel informatie verkrijgen over: betalingen, internet bankieren, verzekeringen, tarieven, sparen, beleggen, nieuwe diensten en producten en je facturen. Heb je een vraag over een dienst die je gefactureerd wordt? Of wil je gewoonweg meer informatie over andere ING Bank gerelateerde zaken? Dan kunnen de vriendelijke klantenservice medewerkers van de ING Bank je ook helpen. Natuurlijk kan je ook direct bellen naar het telefoonnummer 1885. Wij geven graag direct alle informatie die je nodig hebt, zoals het telefoonnummer van de ING Bank en de adresgegevens.

 

Contact ING Bank

Wil je liever direct contact met de ING Bank? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopende of nieuwe verzekering? En wil je in contact komen met de klantenservice van de ING Bank? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

 

Geen onderdeel ING Bank

https://telefoonnummervinden.nl/ is op geen enkele wijze gelieerd aan de ING Bank. Wij geven enkel informatie over bedrijven en hun diensten zoals telefoonnummers, openingstijden en adresgegevens. Heb je een betaalrekening bij de ING Bank? Dan heb je een goede keus gemaakt. Toch kun je vragen hebben aan de klantenservice over je betalingen, verzekering, je spaarrekening of misschien je factuur. Het kan lastig zijn deze dingen alleen en online te regelen. De klantenservice medewerkers van de ING Bank staan bekend als servicegericht, kennisrijk, vriendelijk en alert. Bel 1885 en wij zorgen dat u direct doorverbonden wordt met de ING Bank klantenservice.

 

Telefoonnummer ING Bank

Wil je direct het telefoonnummer van de ING Bank verkrijgen? Dan kan je 1885 bellen. Wij zullen je het telefoonnummer geven, zodat je indien gewenst zelf kan bellen. Verder geven wij ook aanvullende informatie over de ING Bank zoals de adresgegevens en openingstijden. Wil je direct door verbonden worden? Ook dit is zeker mogelijk. Voor het nummer van de ING Bank en andere zaken kan je terecht op https://telefoonnummervinden.nl/.

 

ING Bank Contact

Wil je liever direct contact met https://telefoonnummervinden.nl/? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling of misschien wel meteen de juiste persoon. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopend of nieuw product? En wil je in contact komen met de klantenservice van https://telefoonnummervinden.nl/? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

 

ING Bank

Bijlmerplein 880

1102 MG Amsterdam

020-2288888