GVB Klantenservice

Bel nu Bellen naar 1885 kost honderd cpm ook bij doorverbinden, dienst van KLNT IT Service BV
50.000+ mensen geholpen
Geen keuzemenu
Beste service

Het telefoonnummer van de organisatie die u zoekt,  kunt u verkrijgen door onze nummerinformatiedienst te bellen. De kosten voor dit gesprek bedragen 100 cent per minuut. Deze kosten zijn ook van toepassing bij het doorverbonden gesprek. U kunt via ons telefoonnummers opvragen en kunnen wij u indien gewenst doorverbinden met het desbetreffende telefoonnummer. Deze dienst wordt u aangeboden door KLNT IT Service B.V.

Openingstijden Maandag / Vrijdag

07:30 - 20:00

Zaterdag

07:30 - 20:00

Bel nu

Overige Gegevens

Arlandaweg 106
1043 HP Amsterdam Nederland

0900-8011

Klantenservice voor u!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons informatienummer 1885

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze nummerinformatiedienst te bellen.  Een van onze callcenter agents zal u het telefoonnummer naar wens geven en u eventueel doorverbinden, nadat u het telefoonnummer heeft gekregen.

U wordt dan direct in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door 0900-8011 te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat telefoonnummervinden.nl onderdeel is van KLNT IT Service B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan KLNT IT Service B.V.

GVB

Ben u iets verloren gedurende uw reis of op bij de tram/metrohalte? Dit is natuurlijk erg vervelend. Indien u uw  reisproduct, identiteitsbewijs of bagage verloren bent, dient u hier zo snel mogelijk melding van te maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met onderstaand het nummer dat vermeld staat op onze website, of druk op de Bel button.

 

KLANTENSERVICE CONTACT
GVB is een Nederlands openbaarvervoerbedrijf en verzorgt het openbaar vervoer in de gemeenten Amsterdam, Diemen, Weesp en het tot de gemeente Ouder-Amstel behorende Duivendrecht. Daarnaast exploiteert het drie lijnen in Amstelveen, drie lijnen in de Haarlemmermeer en veren over het IJ en het Noordzeekanaal.

Bel 1885 en wij verbinden je desgewenst door naar de GVB Klantenservice. Moe van het zoeken naar het juiste nummer? Bel direct 1885. GVB wil voorzien in makkelijk, snel, veilig en betaalbaar reizen.

 

Klantenservice GVB
Wil je niet verder zoeken naar het juiste telefoonnummer, bel 1885 en wij geven je direct de juiste informatie. Ook kunnen we direct doorverbinden met GVB. Via de klantenservice kun je veel informatie verkrijgen over: informatie over routes, reisproducten, tarieven, vertrektijden en omleidingen.. Bent je vergeten uit te checken met je OV-chipkaart? Hiervoor kunnen de vriendelijke klantenservice medewerkers van de GVB je ook helpen. Je kunt direct bellen met 1885. Wij geven graag direct alle informatie die u nodig heeft zoals het nummer en de adresgegevens.

 

Contact GVB
Het telefoonnummer van GVB nodig? Bel 1885 en wij verbinden je direct door of geven het telefoonnummer van GVB zodat je zelf kunt bellen. Je kunt de klantenservice bellen voor vragen over je abonnement, storingen, vertraging, verloren spullen, vergeten uit te checken en algemene vragen over het bedrijf. Heb je een specifieke vraag over uw OV-chipkaart? Wij kunnen je ook doorverbinden met de juiste afdeling van de klantenservice van OV-chipkaart.

Geen onderdeel van GVB
www.telefoonnummervinden.nl is geen onderdeel van GVB. Wij geven enkel informatie over bedrijven en hun diensten zoals telefoonnummers, openingstijden en adresgegevens. Heb je een reis abonnement bij GVB? Dan heb je een goede keuze gemaakt. Toch kun je vragen hebben aan de klantenservice over je abonnement of misschien je factuur. Het kan lastig zijn deze dingen alleen te regelen. De klantenservice medewerkers van GVB staan bekend als servicegericht, vriendelijk en alert. Bel 1885 en wij zorgen dat u direct doorverbonden wordt met de GVB klantenservice.

 

Nummer GVB
Wilt u direct het telefoonnummer van GVB horen? Dan kunt u 1885 bellen. Wij noemen als u dit wilt het nummer voor u op zodat u deze kunt opslaan. Verder geven wij ook aanvullende informatie over GVB zoals de adresgegevens en openingstijden. Wilt u direct doorverbonden worden? Ook dit is mogelijk. Voor het nummer van GVB en andere zaken kunt u terecht op www.telefoonnummervinden.nl.

 

GVB Contact
Wilt u direct contact met het GVB? Dan kunnen wij iets voor u betekenen. U hoeft niet zelf eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling. Ben je ergens gestrand en wil je in contact komen met de klantenservice van de GVB? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de juiste persoon.