telefoonnummervinden

Spreek een
medewerker

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut, met een maximum van 24 euro.

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag

08:00 – 21:00

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Overige Gegevens

Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden

Het telefoonnummer van de organisatie die u zoekt,  kunt u verkrijgen door onze nummerinformatiedienst te bellen. De kosten voor dit gesprek bedragen 120 cent per minuut. Deze kosten zijn ook van toepassing bij het doorverbonden gesprek. U kunt via ons telefoonnummers opvragen en kunnen wij u indien gewenst doorverbinden met het desbetreffende telefoonnummer. Deze dienst wordt u aangeboden door KLNT IT Service B.V. 

Medewerker spreken?

Dit gesprek en het doorverbonden gesprek via abonnee-informatiedienst 1885 kosten 120 cent per minuut .

Klantenservice voor u!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons informatienummer 1885

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze nummerinformatiedienst te bellen.  Een van onze callcenter agents zal u het telefoonnummer naar wens geven en u eventueel doorverbinden, nadat u het telefoonnummer heeft gekregen.

U wordt dan direct in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat telefoonnummervinden.nl onderdeel is van KLNT IT Service B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan KLNT IT Service B.V.

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

1885

info@klnt-it-service.nl

Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Connexxion

Ben u iets verloren gedurende uw reis of op bij de tram/metrohalte? Dit is natuurlijk erg vervelend. Indien u uw  reisproduct, identiteitsbewijs of bagage verloren bent, dient u hier zo snel mogelijk melding van te maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met onderstaand het nummer dat vermeld staat op onze website, of druk op de Bel button.

KLANTENSERVICE CONTACT

Connexxion Openbaar Vervoer is marktleider in het stad- en streekvervoer in Nederland. Hun medewerkers zorgen ervoor dat dagelijks honderdduizenden reizigers op hun bestemming komen. Met bussen, veerponten en treinen. Connexxion is onderdeel van Transdev, wereldspeler op het gebied van mobiliteit. In Nederland werken er ruim 12.000 mensen onder de vlag van Transdev.

 

Met 18 vervoersgebieden (concessies) in Nederland zijn ze marktleider in het stad- en streekvervoer.

Waar rijden ze:
Amstelland-Meerlanden
Gooi en Vechtstreek
Haarlem-IJmond
Hoekse Waard / Goeree Overflakkee
IJsselmond
Noord-Holland Noord
Parkshuttle
Regio Arnhem-Nijmegen (Breng)
Regio Haaglanden
Valleilijn
Voorne-Putten
Zaanstreek
Zeeland
Zuidoost-Brabant (Hermes)

 

Connexxion Openbaar Vervoer wil op een duurzame manier vervoersdiensten leveren en voldoen aan de essentiële eisen van verwachtingen van onze klanten en opdrachtgevers. Bij het leveren van onze diensten, staat de veiligheid en gezondheid van medewerkers en reizigers en de bescherming van het milieu centraal. Dit uitgangspunt is essentieel voor de bedrijfsvoering en vormt de onmisbare basis in alles wat we doen. Onze doelstellingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu zijn vastgelegd in een Beleidsverklaring KVGM

 

Bel 1885 en wij verbinden je desgewenst door naar de Connexxion Klantenservice. Moe van het zoeken naar het juiste nummer? Bel direct 1885. Connexxion wil voorzien in makkelijk, snel, veilig en betaalbaar reizen.

Klantenservice Connexxion

Wil je niet verder zoeken naar het juiste telefoonnummer, bel 1885 en wij geven je direct de juiste informatie. Ook kunnen we direct doorverbinden met Connexxion. Via de klantenservice kun je veel informatie verkrijgen over: de actuele vertrektijden voor bus, tram, metro en Fast Ferry in de dienstregeling van de Connexxion of plan een reis met het openbaar vervoer. Bent je vergeten uit te checken met je OV-chipkaart? Hiervoor kunnen de vriendelijke klantenservice medewerkers van de Connexxion je ook helpen. Je kunt direct bellen met 1885. Wij geven graag direct alle informatie die u nodig heeft zoals het nummer en de adresgegevens.

Contact Connexxion

Het telefoonnummer van Connexxion nodig? Bel 1885 en wij verbinden je direct door of geven het telefoonnummer van Connexxion zodat je zelf kunt bellen. Je kunt de klantenservice bellen voor vragen over je abonnement, storingen, vertraging, verloren spullen, vergeten uit te checken en algemene vragen over het bedrijf. Heb je een specifieke vraag over uw OV-chipkaart? Wij kunnen je ook doorverbinden met de juiste afdeling van de klantenservice van OV-chipkaart.

Geen onderdeel van Connexxion

www.telefoonnummervinden.nl is geen onderdeel van Connexxion. Wij geven enkel informatie over bedrijven en hun diensten zoals telefoonnummers, openingstijden en adresgegevens. Heb je een reis abonnement bij Connexxion? Dan heb je een goede keuze gemaakt. Toch kun je vragen hebben aan de klantenservice over je abonnement of misschien je factuur. Het kan lastig zijn deze dingen alleen te regelen. De klantenservice medewerkers van Connexxion staan bekend als servicegericht, vriendelijk en alert. Bel 1885 en wij zorgen dat u direct doorverbonden wordt met de Connexxion klantenservice.

Nummer Connexxion

Wilt u direct het telefoonnummer van Connexxion horen? Dan kunt u 1885 bellen. Wij noemen als u dit wilt het nummer voor u op zodat u deze kunt opslaan. Verder geven wij ook aanvullende informatie over Connexxion zoals de adresgegevens en openingstijden. Wilt u direct doorverbonden worden? Ook dit is mogelijk. Voor het nummer van Connexxion en andere zaken kunt u terecht op www.telefoonnummervinden.nl

Connexxion Contact

Wilt u direct contact met het Connexxion? Dan kunnen wij iets voor u betekenen. U hoeft niet zelf eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling. Ben je ergens gestrand en wil je in contact komen met de klantenservice van de Connexxion? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de juiste organisatie of afdeling.