Centraal Beheer Klantenservice

Bel nu Bellen naar 1885 kost honderd cpm ook bij doorverbinden, dienst van KLNT IT Service BV
50.000+ mensen geholpen
Geen keuzemenu
Beste service

Het telefoonnummer van de organisatie die u zoekt,  kunt u verkrijgen door onze nummerinformatiedienst te bellen. De kosten voor dit gesprek bedragen 100 cent per minuut. Deze kosten zijn ook van toepassing bij het doorverbonden gesprek. U kunt via ons telefoonnummers opvragen en kunnen wij u indien gewenst doorverbinden met het desbetreffende telefoonnummer. Deze dienst wordt u aangeboden door KLNT IT Service B.V.

Openingstijden Maandag / Vrijdag

08:00 - 21:00

Bel nu

Overige Gegevens

Laan van Malkenschoten 20
7333 NP Apeldoorn Nederland

055-5798000

Klantenservice voor u!

Het kan natuurlijk voorkomen dat u zelf geen tijd of zin heeft om telefoonnummers op te gaan zoeken? Bel dan gerust ons informatienummer 1885

Deze dienst schikt zich perfect voor als u bijvoorbeeld in de auto zit en dus geen telefoon in uw hand mag houden. Het enige wat u hoeft te doen is ons nummer opslaan en bellen, zodra u op zoek bent naar de betreffende organisatie.

De klantenservice van bedrijven kunt u contacteren door met onze nummerinformatiedienst te bellen.  Een van onze callcenter agents zal u het telefoonnummer naar wens geven en u eventueel doorverbinden, nadat u het telefoonnummer heeft gekregen.

U wordt dan direct in contact gebracht met een medewerker van de klantenservice van de door u gezochte organisatie. U kunt de klantenservice zelf bereiken door 055-5798000 te bellen. Onze dienstverlening is handig als u zelf het telefoonnummer van de klantenservice niet direct kunt vinden of als u bijvoorbeeld aan het autorijden bent. Ons systeem kan namelijk in een zeer korte tijd telefoonnummers van een organisatie of een particulier zoeken voor u. Aan onze dienstverlening zitten uiteraard extra kosten verbonden. Een ander telefoonnummer van een bedrijf kunt u op internet vinden op de desbetreffende website of via andere bronnen.

Graag attenderen wij jou erop dat telefoonnummervinden.nl onderdeel is van KLNT IT Service B.V. en op geen enkele wijze verbanden heeft, noch gelieerd is aan bedrijven genoemd op deze en andere websites die toebehoren aan KLNT IT Service B.V.

Centraal beheer Klantenservice Contact

Centraal beheer  is een actieve speler op het gebied van verzekeringen, sparen en beleggen in Nederland. Voor allerlei soorten verzekeringen kan je terecht bij Centraal beheer.

Om haar klanten zo goed mogelijk te bedienen en contact te houden doet Unive er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Dat doet zij middels het beschikbaar stellen van een algemene e -mailadres, de chatbox op de website en een telefoonnummer van Centraal beheer waarop zij bereikbaar is.

Unive bevorderd het gebruik in afname van de verschillende soorten verzekeringen, spaar en beleggingsproducten. Deze producten worden uitsluitend aan particulieren aangeboden. Centraal beheer doet haar best om veilige, betrouwbare en toekomstbestendige diensten aan te bieden, zodat iedereen altijd de juiste producten afneemt..

Bel 1885 en wij verbinden je desgewenst door naar de Centraal beheer Klantenservice. Wordt je ook moe van het zoeken naar het juiste telefoonnummer van Centraal beheer? Bel direct 1885. Centraal beheer wil voorzien in makkelijk, snel, veilig en betaalbaar communiceren.

 

Klantenservice Centraal beheer 

Wil je niet verder zoeken naar het juiste telefoonnummer, bel 1885 en wij geven je direct de juiste informatie. Ook kunnen wij jou direct doorverbinden met de gewenste afdeling van Unive. Via de klantenservice van Centraal beheer kun je veel informatie verkrijgen over: verzekeringen, tarieven, uitvaartverzekeringen, zorgverzekeringen, hypotheken, pensioenen ,nieuwe diensten en producten en je facturen. Heb je een vraag over een dienst die je gefactureerd wordt? Of wil je gewoonweg meer informatie over andere Centraal beheer gerelateerde zaken? Dan kunnen de vriendelijke klantenservice medewerkers van de Centraal beheer je ook helpen. Natuurlijk kan je ook direct bellen naar het telefoonnummer 1885. Wij geven graag direct alle informatie die je nodig hebt, zoals het telefoonnummer van Centraal beheer en de adresgegevens.

 

Contact Centraal beheer 

Wil je liever direct contact met Centraal beheer? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een je hypotheek, je lopende of juist nieuwe verzekering? En wil je in contact komen met de klantenservice van Centraal beheer? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

 

Geen onderdeel Centraal beheer 

telefoonnummervinden.nl is op geen enkele wijze gelieerd aan Centraal beheer. Wij geven enkel informatie over bedrijven en hun diensten zoals telefoonnummers, openingstijden en adresgegevens. Heb je een Hypotheek afgesloten bij Centraal beheer? Dan heb je een goede keuze gemaakt. Toch kun je vragen hebben aan de klantenservice over je verzekering, je spaarrekening of misschien je factuur. Het kan lastig zijn deze dingen alleen en online te regelen. De klantenservice medewerkers van Centraal beheer staan bekend als servicegericht, kennisrijk, vriendelijk en alert. Bel 1885 en wij zorgen dat u direct doorverbonden wordt met de Centraal beheer klantenservice.

 

Telefoonnummer Centraal beheer 

Wil je direct het telefoonnummer van Centraal beheer verkrijgen? Dan kan je 1885 bellen. Wij zullen je het telefoonnummer geven, zodat je indien gewenst zelf kan bellen. Verder geven wij ook aanvullende informatie over Centraal beheer zoals de adresgegevens en openingstijden. Wil je direct door verbonden worden? Ook dit is zeker mogelijk. Voor het nummer van Centraal beheer en andere zaken kan je terecht op telefoonnummervinden.nl.

 

Centraal beheer  Contact

Wil je liever direct contact met Centraal beheer? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen. Je hoeft vanaf heden namelijk niet meer eindeloos op het internet te zoeken naar een telefoonnummer. Bel 1885 en wij verbinden je graag door met de juiste afdeling of misschien wel meteen de juiste persoon. Heb je iets te melden of ben je opzoek naar meer informatie over een lopende of nieuwe verzekering? En wil je in contact komen met de klantenservice van Centraal beheer? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact te hebben met de betreffende klantenservice medewerkers. Dus bel 1885!

 

Centraal beheer Achmea

Laan van Malkenschoten 20

7333 NP Apeldoorn

055-5798000